Regulatorisk
Pressmeddelande
1 dec 2008, 14:51 CET

Jägmästare ny regionchef i norr för Billerud Skog

Fredrik Forsén blir ny chef för Billerud Skogs norra region. Han kommer närmast från Holmen Skog i Örnsköldsvik men nu går flyttlasset mot Kalix.

- Som skogsägare måste man kunna känna sig trygg med den som köper skogen, att de håller vad de lovar. Den kvaliteten ser jag att Billerud Skog har och den vill jag vara med att fortsätta utveckla, säger Fredrik Forsén, blivande regionchef för Billerud Skog.

Fredrik Forsén är jägmästare i grunden och har lång erfarenhet inom virkeshandel, logistik, transport samt industriförsörjning, nu närmast som chef vid stab-strategisk utveckling på Holmen Skog i Örnsköldsvik.

- Billerud Skogs verksamhet har växt snabbt under de senaste två åren. Det innebär också att vi behöver stärka organisationen för att fortsätta vara en trygg och klok samarbetspartner för skogsägarna. Fredrik har rätt bakgrund, är etablerad i skogs- och virkeskretsar med ett brett kontaktnät. Hans erfarenhet och kunskap kommer att bli till stor nytta för vår fortsatta utveckling av Billerud skogs verksamhet, säger Johan Sakari, VD för Billerud skog.