Bildbank/Logotyp

Välkommen till BillerudKorsnäs bildbank!

I bildbanken finns bilder från BillerudKorsnäs verksamhet samt på nyckelpersoner och våra produkter. Bilderna är fria att använda i digital publicering och tryck i sammanhang som omfattar BillerudKorsnäs. Om bilderna ska användas i annat syfte krävs tillstånd från kommunikationsavdelningen. BillerudKorsnäs ska alltid anges som källa. Om du är osäker på vad som gäller, kontakta kommunikationsavdelningen (se Kontakt i bildbanken).

BillerudKorsnäs logotyp

I bildbanken finns även vår logotyp i olika filformat. Viktigt att tänka på är att det alltid ska finnas en frizon runt logotypen som skapar ett avstånd till dokumentets kant liksom till andra grafiska element som bilder, texter och rubriker.

Fri zon runt logotypen
Det måste alltid finnas en fri zon runt logotypen som skapar ett avstånd till andra grafiska element som bilder, texter och rubriker. Det visar också på marginaler för tryck.

Söka bilder
I menyn till vänster i bildbanken kan du välja bland olika kategorier och nyckelord. Klicka på respektive kategori eller nyckelord för att visa bilderna inom valt område. De kategorier som är markerade med sidopilar har ytterligare underkategorier. Du kan också söka efter bilder genom att använda sökrutan uppe till vänster.

Språkversioner
Bildbanken visas i svensk och engelsk version. Bildernas namn anges endast på engelska. Ändra språk genom att klicka på flaggorna längst ned till vänster.

För ytterligare instruktioner se Hjälp-funktionen i bildbanken.

 Till bildbanken

Senast uppdaterad: 2015-02-03