Utmana oss

BillerudKorsnäs bjuder här med in dig att utmana ett av världens mest hållbara företag! BillerudKorsnäs hållbarhetsutmaning är öppen från och med den 1 november 2016 till den 28 februari 2017. 

 

Dagens klimatförändringar är troligtvis den största utmaningen vår planet någonsin har mött. En mer hållbar utveckling är nödvändig. Utmana våra tankesätt kring hållbarhet genom att delta i vår hållbarhetsutmaning. Börja med våra två hållbarhetsquiz och fortsätt sedan med vårt hållbarhetscase för att presentera dina innovativa idéer och utmana vårt sätt att tänka.

Besök vår kampanjsida  och delta för en hållbar framtid.

Priser och detaljer

BillerudKorsnäs hållbarhetsutmaning är öppen från och med den 1 november 2016 till den 28 februari 2017. Finalisterna presenteras tidigt i mars 2017.Om du imponerar på oss med dina kunskaper inom hållbarhet och innovativt tänkande är du med och tävlar om en Apple iPad mini 4, 10 000 SEK och mycket mer.

Läs mer om priser och tävlingsdetaljer på vår kampanjsida.

BillerudKorsnäs och hållbarhet

BillerudKorsnäs drivs av hållbarhet som en naturlig och integrerad del i hela värdekedjan. Vårt råvarumaterial kommer från hållbart och ansvarfullt brukad skog. Produktionen sker i resurseffektiva pappersfabriker som ständigt och systematiskt förbättras och effektiviseras för att minska vår miljöpåverkan. Våra produkter och förpackningslösningar är ofta en del av lösningen till många av världens stora utmaningar. Klicka på länken och läs mer om arbetet för en hållbar framtid.

Senast uppdaterad: 2016-11-08